Ademweerstand-training

Fysiotherapie

Afspraak & Contact 

Alle afspraken op de polikliniek Fysiotherapie vinden plaats op een afgesproken tijdstip, er is geen inloopspreekuur.

Bel de polikliniek Fysiotherapie 040 - 239 84 20 (van 08.30 tot 16.30 uur)

Behandeling op de poli Fysiotherapie vindt plaats na een verwijzing van een arts in ons ziekenhuis. Wilt u een afspraak maken op de polikliniek Fysiotherapie? Belt u dan naar 040 - 239 84 20. Houd tijdens het maken van een telefonische afspraak de volgende gegevens bij de hand:

  • uw ponsplaatje
  • uw volledige (geboorte)naam
  • uw adres en telefoonnummer
  • uw geboortedatum

Verder is het goed om krukken mee te brengen (als u hiermee moet leren lopen), gemakkelijk zittende kleding en schone (sport)schoenen aan te trekken.

Online afspraak maken

Met ons patiëntenportaal MijnCatharina kunt u in sommige gevallen met een verwijzing van uw (huis)arts ook online een afspraak plannen. Of dit mogelijk is, staat vermeld op de verwijzing die u heeft ontvangen. Lees meer over MijnCatharina.

Afspraakherinnering via sms-bericht

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een polikliniek of functieafdeling kunt u twee werkdagen voorafgaand aan de afspraak een sms-herinnering ontvangen. In dit bericht staat de datum vermeld waarop de afspraak plaatsvindt. Het tijdstip waarop u zich meldt, vindt u op uw afsprakenoverzicht of in MijnCatharina.

Wilt u een sms-herinnering ontvangen? Geef uw mobiele telefoonnummer door bij de balie van de polikliniek of bij de patiëntenregistratie in de centrale hal.

Naar de polikliniek

Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek.

Openingstijden

De polikliniek Fysiotherapie is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Routenummer

U vindt de polikliniek Fysiotherapie op route 253.

Afspraak annuleren

Kunt u een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Als u annuleert kunt u direct een nieuwe afspraak maken.